privacy

Persoonlijke gegevens
Arbomobiel verzamelt geen informatie over de gebruikers van deze site, behalve de gegevens die u vrijwillig ter beschikking stelt. Denk aan gegevens zoals naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens worden alleen verzameld voor specifieke activiteiten zoals het toesturen van informatie of nieuwsbrieven.

Wij respecteren het privé-karakter van uw persoonlijke gegevens, verkopen uw gegevens niet en ruilen deze niet met andere organisaties. U hebt altijd het recht u uit te schrijven uit onze mailinglijsten. Ook kunt ons een kopie vragen van uw persoonlijke gegevens die in ons bezit zijn.

Wij bewaren uw persoonlijke gegevens in onze eigen databestanden. Wij spelen deze informatie niet door aan andere organisaties, behalve als u daar toestemming voor geeft.

Bezoekersgegevens
Arbomobiel verzamelt informatie over het aantal bezochte pagina's en gedownloade bestanden. Hierdoor krijgen we een beeld van het aantal bezoekers aan onze website en van de meest bezochte pagina's. Het verzamelen van bezoekersaantallen geeft geen informatie over wie u bent en waar u woont. Het maakt het mogelijk onze website te verbeteren.